Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Vákuová balička (nielen) potravín

Vákuová zváračka potravinových sáčkov a fólií je ideálnym kuchynským pomocníkom, ktorý vám pomôže predĺžiť životnosť potravín.

Dostupné varianty:
zľava 25 %

Popis

Vákuovanie potravín je veľmi rýchly a jednoduchý spôsob uchovávania potravín bez prístupu vzduchu, vďaka tomu zostanú v potravinách zachované vitamíny a minerály, bez prístupu vzduchu k potravinám nedochádza k rozmnožovaniu baktérií, nedochádza k vysychaniu alebo prenášanie pachov. Čerstvé potraviny ako je mäso, ryby, zelenina či ovocie vydrží 2-5x dlhšie. Suché alebo zmrazené potraviny môžu byť skladované v mraziacom boxe po dobu 1-2 roky. Vákuované potraviny majú menší objem a sú tým pádom skladnejšie. Používanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Vakuovačkou pracuje s vrúbkovanými sáčky a fóliami, jej čeľuste vie vytvoriť zvar o maximálnej dĺžke 295mm. Stačí len otvorený koniec vrecka vložiť do vakuovací komory, uzavrieť veko a stlačiť tlačidlo pre začatie vákuovanie. Po vytvorení vákua sa vrecúško automaticky zvarí. Proces možno kedykoľvek prerušiť.Vakukovačka je vhodná predovšetkým pre vákuovanie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, desiat a sypkých zmesí strácajúce svoju arómu - čaju, kávy.

Vákuovať možno okrem potravín aj iné predmety.Zavakuované sáčky sú vhodné pre varenie metódou Sous-Vide.Vakuovačkou ide použiť so všetkými rozmermi našich vákuovacích sáčkov, pretože vakuovací sáčok o šírke 300mm má už z výroby zvarené 6mm okraje z každej strany a celková šírka sáčkov bez okrajov je 288mm.

Celková dĺžka prívodného kábla: 135cm.

Hrúbka zváraných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ).

Doba vákuovanie: cca. 20 sekúnd (v závislosti na veľkosti zváracieho sáčku)

Interval medzi jednotlivými cyklami: 40s.

Neskladujte vakuovačkou s uzamknutým vekom.

Dlhodobá kompresie tesniace gumy môže spôsobiť jej netesnosť.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac