Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Vlastné nahrávacie štúdio STUDISTAND

State sa tvorcom obsahu, ktorým ste vždy chcli býť. S radom aplikácií vám STUDISTAND umožňuje zdokonalit to, čo vás najviac zaujímá.

Dostupné varianty:
zľava 56 %

Popis

PROČ POUŽÍVAT VLASTNÍ STUDIOVšestranné – Pokryje všetky vaše potreby pre tvorbu obsahu. Nebojte se preskúmať akúkoľvek platformu sociálných médií.

Cenovo dostupné – STUDISTAND využije to, čo práve máte, a vylepší to! K vytvoreniu vlastného profesionálneho štúdia vám stačí smartfón alebo digitálny fotoaparát.

Vysoká kvalita – vďaka stabilnému statívu, kompaktnému mikrofónu a jasným LED svetlám nebude váš obsah ani na chvilku nudný!Ľahké natáčenie

 Ľahko sa spáruje s rôznymi smartfónmi a fotoaparátmi, čo vám umožní sústediť sa len na obsah. Držiak na telefón je kompatibilný so zariadeniami o minimálnej šířke 5,5 cm a maximálnej šířke 8,5 cm. Výška stativu je 10 cm od základne k držiaku telefónu

Zapojte a nahrávajte – Navrhnuté tak, aby produkovalo vysoko kvalitný zvuk s vysokým rozlíšením a zároveň redukovalo bíely šum a nežiadúci zvuk. Tento mikrofón s 3,5 mm konektorem pre mikrofón funguje prakticky so všetkými smartfónmi (najnovšie modely iPhone potrebujú adaptér certifikovaný spoločnosťou Apple a ostatné telefóny bez štandardného 3,5mm konektoru pre mikrofón potrebujú vlastný adaptér pro danú značku) a fotoaparáty. *Po pripojení mikrofónu nebudú reproduktory telefonu prehrávať zvuk.

SÚČÁSŤ BALENIA

Stativ

Svietidlo LED (nutné batérie AA)

Puškový mikrofón (nutné batérie AA)

Držiak na telefón

Dialkové Bluetooth ovládanie (nutné 3V baterie CR 2032)

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac