Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Automatická zubná kefka smart white

Automatická zubná kefka nielenže  vyčistí vaše zuby, ale súčasne ich tiež bude bieliť pomocou studeného svetla. Vďaka tomu ušetríte čas oproti klasickému spôsobu čistenia zubov.

Dostupné varianty:
zľava 37 %

Popis

Môžete  ju bez problémov vziať  so sebou do práce či na cesty. Zubná kefka je vyrobená zo 100% silikónu, ktorý je odolný, veľmi ľahký a bez zápachu.

 Štetinyvďaka 360° dosahujú na všetky  zuby - zo všetkých  strán - a vibrácie jemne masírujú vaše ďasná.

Veľmi jednoduché použitie: na silikónovú U-kefku  pridáte zubnú pastu, vložíte do úst, stlačíte tlačidlo a necháte kefku pracovať (komplexné vyčistenie všetkých zubov trvá iba 30 sekúnd).

Súčasne pritom máte voľné ruky k tomu, aby ste si pripravili rannú kávu alebo si prichystali veci na druhý deň do práce.

Po použití  stačí opláchnuť pod tečúcou vodou a je pripravený opäť na ďalšie použitie. Čistenie zubov nebolo nikdy jednoduchšie a komfortnejšie!

Automatická zubná kefka SMART - výhody:- efektívne odstránenie nežiaducich baktérií  a škvŕn na zuboch - jemne masíruje ďasná, odstraňuje zubný povlak - tvar kefky "U" presne kopíruje krivku ďasna - vhodný i pre deti a osoby so strojčekom - mäkké silikónové štetiny šetrné k zubom i ďasnám, antibakteriálne - veľmi jednoduché ovládanie pomocou jedného tlačidla  Automatický zubná kefka SMART -

parametre:UV LED studené svetlo pre bielenie zubovBezdrôtový dobíjací stojan (adaptér a USB kábel súčasťou balenia)Na jedno nabitie (max 90 minút), vydrží cca týždeň4 režimy čistenia zubov / vibrácií (1. silné čistenie, 2. jemnejšie čistenie, 3. vysokofrekvenčná masáž, 4. bielenie)Automatické vypnutie po 45 sekundáchStupeň ochrany IPX7Hlava U-kefky vyrobená zo 100% silikónuRozmer 10,3 x 5,2 x 2,5 cm, hmotnosť cca 100 g

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac