Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Elektrická kolobežka Cecotec Bongo A Advance Connected Max Series 700W

Dostupné varianty:
zľava 22 %

Popis

Potrebuješ sa rýchlo dostať do práce, no stále trčíš v zápchach? Počul si už o elektrickej kolobežke? Tento nový letný trend ti nesmie chýbať! Vzhľadom na to, že s ňou prejdeš aj po pešej zóne alebo po chodníku a nepotrebuješ na ceste toľko miesta ako auto, vieš sa dokonale vyhnúť zápcham v meste. Navyše šetríš životné prostredie, pretože neznečisťuješ planétu výfukovými plynmi.

Postav sa na ňu, odvez sa a odlož. 

Mestský štýl a inovatívny dizajn z nej robia ideálny prostriedok na presuny po meste.

ŠPECIFIKÁCIA:Elektrická kolobežka Cecotec Bongo A Advance Connected Max Series - jazdí do kopca vďaka jej maximálnemu výkonu 700 W. Funguje prostredníctvom smartphone aplikácie. Má výmennú batériu, ktorá jej poskytuje neobmedzený rozsah od 45 km, a 8,5” bezdušové pneumatiky odolné voči prepichnutiu.

Elektrická kolobežka s menovitým výkonom 350 W a maximálnym výkonom 700 W, schopná prekonávať svahy a pohybovať sa po akomkoľvek povrchu.

Odnímateľná a vymeniteľná batéria Panasonic, ktorá jej poskytuje neobmedzenú životnosť. Aplikácia pre smartfóny: vďaka pripojeniu Bluetooth môžete spárovať kolobežku s vaším telefónom, kde môžete sledovať rôzne nastavenia a informácie.8,5” pneumatiky bez duše, sú silnejšie a so systémom ochrany proti prasknutiu.

3 režimy: Eko režim: pre bezpečnú manipuláciu a šetrenie batérieKomfortný režim: pre najlepší výkon v kombinácii s optimálnym využitím batérieŠportový režim: pre maximálny výkon, pohybuje sa rýchlosťou až do 25 km/hMaximálny bezpečnostný trojitý brzdový systém:kotúčová brzdaelektrická brzdaextra manuálna zadná brzda

Palubný počítač, ktorý zobrazuje rýchlosť a stav batérie. Zobrazuje tiež stav a nastavenia elektrickej kolobežky. Systém jednoduchého sklopenia kolobežky pre pohodlné prenášanie a skladovanie.Vďaka rýchlosti sa optimalizujte batéria vašej elektrickej kolobežky.Maximálna doba nabíjania je 4 - 5 hodín.

Prečo si kúpiť elektrickú kolobežku:

❤ úsporná

❤ rýchla

❤ šetrí čas

❤ ECO freindly

❤ ľahko uskladniteľná

❤ nízkonákladová

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac