Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Drevený nábytok pre bábky 34 ks

Dostupné varianty:
zľava 52 %

Popis

SADA DREVENÉHO NÁBYTKU NA BÁBKY SADA 34 NÁBYTKU - sada obsahuje 34 kusov nábytku pozostávajúcich zo 175 prvkov. Niektoré kusy nábytku obsahujú pohyblivé prvky, napríklad otváracie dvere v šatníku. Nábytok bude kompletným vybavením každého domu pre bábiky. Sada obsahuje okrem iného šatníková skriňa, komoda, toaletný stolík so stoličkou, manželská posteľ, jednolôžko, stôl so stoličkami, hojdací koník, umývadlo, toaleta, kuchynská súprava a oveľa viac.

Sada obsahuje aj 3 kusy brúsneho papiera, ktoré vám umožnia vyhladiť okraje DREVO - nábytok je v podobe drevených puzzle - 3D, musíte si ich poskladať sami. Vďaka možnosti zloženia môže dieťa vziať nábytok na výlet alebo k starým rodičom a hrať sa ďalej. Pomocou lepidla na drevo je možné nábytok aj lepiť tak, aby bol trvale poskladaný. že nábytok je vyrobený z preglejky, môžete si ho ľahko vymaľovať podľa svojich preferencií a štýlu, v akom sa má nachádzať VPLYV NA VÝVOJ - už od útleho veku pomáha hrať rôzne úlohy; rozvíja tvorivosť a ovplyvňuje tiež vývoj sociálneho správania a podporuje integračné procesy.

Sada nábytku pre bábiky je snom každého dievčaťa. Poskytuje skvelú zábavu samostatne alebo vo väčšej skupine. S jeho pomocou sa dieťa ľahko presunie do sveta fantázie. Hračka vám umožní príjemne stráviť voľný čas a poskytne veľa radosti.Súprava obsahuje 34 rôznych kusov nábytku s pohyblivými prvkami, napríklad otváracie skrinky. Nábytok bude kompletným vybavením každého domu pre bábiky. Sada obsahuje okrem iného šatníková skriňa, komoda, toaletný stolík so stoličkou, manželská posteľ, jednolôžko, stôl so stoličkami, hojdací koník, umývadlo, toaleta, kuchynská súprava a oveľa viac. Kusy nábytku sú vo forme drevených puzzle - 3D, musíte si ich poskladať sami.


ŠPECIFIKÁCIA -vek: 3 + -počet prvkov v zostave: 175 -počet nábytku v zostave: 34 -rozmery (šírka / výška): 3,5 / 7cm -výška nábytku: 12cm -váha zostavy: 325g -ZAHRNUTÉ 4 sady preglejky s vyrezaným nábytkom, 3 kusy brúsneho papiera

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac