Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Lekársky prstový pulzný oxymeter

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis

Malý a ľahký - toto kompaktné zariadenie je určené pre dospelých a deti od 4 rokov (minimálna hrúbka prsta 1 cm). Pulzný oxymeter, ak je aplikovaný na prst neinvazívnym spôsobom, ukazuje počas niekoľkých málo sekúnd hodnotu saturácie krvi, srdcovej frekvencie a perfúzneho indexu.

Saturácia - nasýtenie krvi kyslíkom (saturácia) je označené symbolom SpO2 a vyjadrené v percentách. Normálna hodnota sýtosti u zdravých ľudí je 93 - 99%. Pulz - srdcová frekvencia (pulz) je označená symbolom PRbpm a je vyjadrená v tepoch za minútu. Normálny rozsah srdcová frekvencia je 60 - 90 úderov za minútu.



-Farba: modro - biela -Materiál: plast, kov -Rozmery (výška x šírka x hĺbka): 3,2 x 3 x 5,7 cm -Hmotnosť: 0,05 kg -Hmotnosť v balení: 0,1 kg -Displej: TFT -Napájanie: 2 x AAA (nie je súčasťou sady) -Indikácie: saturácia krvi kyslíkom, pulz, perfúzny index

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac