Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Záhradná solárna lampa so 7 farbami

Dostupné varianty:
zľava 48 %

Popis

Ultra jasné 7 LED solárne svetlo vodotesné (IP55) nový 320 lúmenový výstup . Vstavaná nabíjateľná lítiová batéria (2200 mAh). Je to inštalácia 2 v 1. Môžete ísť na zem alebo ju nainštalovať na stenu. 180 stupňov nastaviteľné pre solárny panel 90 stupňov nastaviteľné pre svetelnú hlavu. Už sa nemusíte báť východu a západu slnka ideálny pre optimálne slnečné žiarenie. 2 Režimy: 1 režim je ZAP/VYP a náhodné farby sa automaticky zmenili (červená zelená modrá oranžová modro-zelená fialová žltá) a 2 režim uzamkne farbu ktorá sa vám páči.

Na zadnej strane svetla je vodotesný ochranný kryt pre vypínač a môžete stlačiť ľavú stranu aby ste si vybrali požadovaný režim! Automatické zapnutie/vypnutie: Automatické zapnutie v noci/Automatické vypnutie pri východe slnka; Náhodný farebný režim bude trvať> 10 hodín kým režim farebného svetla bude po úplnom nabití 8 až 10 hodín.

Špecifikácia: -Solárna doska: DC 5.5V 1.7W Efektívne laminátové sklenené vlákno -LED: 7 LED guličiek meniacich farbu RGB -Jas: 3 W 7 zmena farby -Batéria: lítiová batéria DC37 V 2200 mA -Vodotesná úroveň: IP65 -Nabíjanie: Solárne nabíjanie> 8 H -Pracovná doba: Automatický súbor meniaci farbu> 12 hodín, fixačný farebný súbor 8-12 hodín -Materiál: ABS Materiál na ochranu životného prostredia


-zahŕňa: -1 x solárna LED lampa -3 x skrutky -1 x plastové predlžovacie potrubie -1 x užívateľská príručka

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac