Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Posilňovacia guma na cvičenie - 11-dielna sada

Dostupné varianty:
zľava 48 %

Popis

Táto všestranná pomôcka dokáže uspokojiť vaše tréningové potreby, či už ste v telocvični alebo v pohodlí domova. Každé cvičenie vyžaduje inú váhu, záleží to na tom, aké svaly práve chcete precvičiť. Táto 11 dielna súprava vám umožní nastaviť si váhu od 5 kg do 50 kg a to tak, že do penových držadiel pridávate postupne viac posilňovacích gúm. Celá sada sa pohodlne vojde do pribaleného prenosného vaku, aby ste si mohli zacvičiť kdekoľvek!

Tréneri môžu tieto posilňovacie gumy využiť na vytváranie efektívnych programov na zvýšenie kondície a chudnutie pre svojich klientov. Cvičebné gumy sú vyrobené zo 100% prírodného latexu, ktorý je dokonale pripevnený ku kovovému háčiku. Každá guma je dvojvrstvová a starostlivo vytvorená, aby poskytovala maximálny odpor. Materiál je veľmi flexibilný, zdravotne nezávadný, príjemný na dotyk a aj pri dlhodobom používaní a vysokej záťaži si zachováva stopercentné vlastnosti.


-Posilňovacia sada Power Resistance Bands obsahuje: -päť farebne odlíšených rúrkovitých gúm s rôznou tuhosťou a odporom - žltá cca 4,5 kg, modrá cca 7 kg, červená cca 11 kg, zelená cca 13,5 kg a čierna cca 16 kg -dve molitanové madlá pre ruky -dva pásiky so suchým zipsom na členky -jednu kotvu do dverí -nylonový transportný vak

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac