Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Celotelový masážny prístroj

Dostupné varianty:
zľava 50 %

Popis

Inštrukcie na používanie: 1. Podľa rôznych typov masáže vyberte vhodnú masážnu hlavicu na pištol. 2. Stlačením vypínača spustite. Kliknite a rozsvieti sa 1 červené svetlo, ktoré predstavuje prevodový stupeň 1. Dvakrát stlačte, pri stupni 2 sa rozsvietia 2 červené svetlá. Stlačte trikrát a rozsvietia sa tri červené svetlá pre prevodový stupeň 3. Pri prevodovom stupni 4 sa štyrikrát stlačí a rozsvietia štyri červené svetlá. Päťkrát stlačte a rozsvieti sa päť červených svetiel pre prevodový stupeň 5. Pri stupni 6 sa stlačí 6-krát a rozsvieti sa 6 červených svetiel.



-Materiál produktu: ABS + PP + lítiová batéria + motor -Napätie produktu: 100 - 240 V, 50/60 Hz -Otáčky motora: 3 500 ot./min -Sila prevodového stupňa: 6 prevodových stupňov -Batéria mAh: 2 000 mA -Doba nabíjania: 3 hodiny -Čas použitia: 2-4 hodiny

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac