Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Maskáčová páska

Dostupné varianty:
zľava 42 %

Popis

Elastická látková lepiaca páska v maskáčovej kamufláži je vďaka samolepiacemu efektu vhodná na maskovanie väčšiny povrchov. Výhodou je, že nezanecháva na predmetoch lepidlo. Takže pokiaľ vás už tento design prestane baviť, jednoducho ju zmotáte a predmet tým vôbec nepoškodíte. Je opakovateľne použiteľná a jednoducho odnímateľná.

Páska je vhodná hlavne ako kamufláž lesklých a hladkých predmetov. Oceniť ju môžu napríklad tiež rybári, ktorí si vďaka nej môžu perfektne zamaskovať prút alebo vyladiť rukoväť. Použitie je jednoduché. Pásku omotáte okolo daného predmetu a vďaka vysokej priľnavosti materiálu bude perfektne držať aj bez lepidla. Aby páska dobre držala, tak na začiatku aj na konci sa musí dotýkať sama seba.

- rozmery: 5 x 450 cm - materiál: polyester - farba: maskáčova - na maskovanie nožov, svietidiel, termosiek, fotoaparátov, prútov, zbraní, atď. - priľnavá sama k sebe, nezanecháva lepidlo - na opravy, úpravy, utiahnutie predmetov - maskuje odlesky lesklých predmetov - perfektná izolácia od chladných alebo horúcich predmetov



Veľmi vďačná pomôcka nielen pre každého nadšenca outdoorových aktivít. -priľnavá sama k sebe, nezanecháva lepidlo -maskuje odlesky lesklých predmetov -perfektná izolácia od chladných alebo horúcich predmetov -na maskovanie nožov, svietidiel, termosiek, fotoaparátov, prútov, zbraní, atď.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac