Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Beauty Body BB-6packs Elektrostimulátor, elektrická stimulácia svalov pre štíhly pás

Dostupné varianty:
zľava 48 %

Popis

Vlastnosti produktu: EMS technológie: (elektrická svalová stimulácia -EMS) technológie EMS Pomocou slabých , ale veľmi častých elektrických impulzov sú svaly aktivované rovnakým princípom, ako ich aktivuje prirodzene telo. Len ďaleko častejšie, než sme schopní dokázať vôľou. Touto aktiváciou dochádza k ich posilneniu. Tento elektrický prúd je tak slabý, že nepoškodzuje ľudské telo.

Electrický svalový tréner: Preneste aktuálny signál do svalu priamo, takže svaly budú vždy pripravené. Zvyšuje prietok a cirkuláciu krvi, ktorá je prospešná pre chudnutie Elektrostimulátor je ľahko ovládateľný: Nasaď bandáž na miesto, kam chcete posilniť vaše svaly. Zapnutie zariadenia stlačte tlačidlo + na 3 sekundy: pre vypnutie, stlačte tlačidlo - na 3 sekundy. Takto môžete cvičiť kdekoľvek v kancelárii, doma, alebo akékoľvek miesto...

Upozornenie: -Ak diaľkový ovládač prestal fungovať, vymeňte nové baterky. Potom opäť bude fungovať. -Nie je vhodné pre ľudí so zdravotnými zariadením ako je srdcový kardiostimulátor atď … -Ľudia trpiaci epilepsiou alebo záchvatmi – nepoužívajte ju. -Buďte opatrní – tehotné ženy a kožné alergie.


-Obsah balenia: -1 x bezdrôtový prijímač -1 x brušná bandáž -1 x Návod na obsluhu

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac