Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

AB Tronic X2 duálny fitness pás

Dostupné varianty:
zľava 46 %

Popis

Tajomstvo spočíva v elektrostimulácii svalov (tzv. EMS). Je to vedecky dokázaná technika, ktorá vytvára aktívne svalové kontrakcie. V praxi to teda znamená, že AB Tronic X2 pracuje za vás.Táto metóda bola pôvodne vytvorená pre fyzioterapeutické účely a rehabilitáciu po úrazoch svalov. Teraz je dostupná aj pre vás vďaka AB Tronic X2.

Technológia elektrostimulácie svalov, ktorú používa AB Tronic X2 je až 7x účinnejšia ako pravidelné cvičenie v drahých fitness centrách. Navyše AB Tronic X2 umožňuje dosiahnuť cvičenie dvoch rôznych svalových skupín súčasne vďaka technológii dual channel.

Fitness pás AB Tronic X2 má až 8 programov a 10 úrovní intenzity, čo vám dáva možnosť voľby až z 80 rôznych programov cvičenia. Spevnite a tvarujte svoj zadok, stehná, hrudník, prsia, či prsné svaly a tešte sa z úspechu už po 14 dňoch. Prístroj funguje na: 2x AA batérie (nie sú súčasťou balenie)


-rýchle a jednoduché chudnutie bez námahy -formuje zadok, stehná, prsia, brucho -80 rôznych programov cvičenia -stačí používať 10 min denne -pre obvod pásu až 150 cm

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac