Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Žehlička na vyrovnávanie a vlnkovanie vlasov TWISTLINE

Dostupné varianty:
zľava 49 %

Popis

Žehlička na vlasy TWISTLINE je revolučný nástroj na úpravu vlasov, pomocou ktorého vytvoríte AKÉKOĽVEK kučery, od vlnitých po bujné kučery a prstence, a vaše vlasy dokáže aj narovnať. Teraz si môžete vytvoriť krásny kučeravý účes do 10 minút. Ešte lepšie na tom je, že kučery by mali vydržať 2 až 3 dni.

Skutočný výkon ako v salóne! Teraz si môžete vytvoriť účes plný krásnych dlhých vlniek s jemnou textúrou alebo si vlasy jednoducho narovnať. Vytvorte si akýkoľvek štýl v priebehu niekoľkých minút. Retro štýl, voľný štýl či kučery v štýle veľkých plážových vĺn, alebo akýkoľvek iný z módnych účesov, po ktorom túžite, si vytvoríte doma len za pár minút. Dodá vašim vlasom elegantný a žiarivý lesk.


-Materiál: hliník, titánová doštička, ABS -4 ľahko nastaviteľné úrovne teploty -Nahreje sa už za pár sekúnd -Digitálne nastavenia s voliteľnou teplotou od 140 ° C do 230 ° C, ktorá sa používa v salónoch. -Dizajn s rotáciou 360 ° a systémom proti namotaniu vám uľahčí úpravu vlasov -Duálne napätie: použiteľná pri 110 – 120 V a 220 – 240 V

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac