Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Drevené počty

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis


Hra v krásnom drevenom designe spoľahlivo zaujme všetky deti, ktoré sa radi učia niečo nové. Nielen, že počas hrania rozvíjajú svoju zručnosť, ale aj logické myslenie. Precvičia si zábavnou formou čísla a základné tvary. Všetky časti drevených počtov sú vo veselých farbičkách.

Princíp hry je nasledovný: Položte vedľa seba kolíky a od najkratšieho po najdlhší ich vkladajte na určené miesta do tabuľky. Potom môžu deti samé vkladať tvary a číslice a príslušné množstvo krúžkov na každý kolík. Farby krúžkov môžu, ale aj nemusia zodpovedať farbách číslic. Hlavné je ich správny počet. Učenie týmto štýlom sa deťom určite zapáči.

Technická špecifikácia: -materiál: drevo -rozmery: 40 cm x 15 cm -učenie zábavnou formou -vhodné pre deti od 3 rokov -vhodné používať pod dohľadom dospelej osoby -rozvíja zručnosť a logické myslenie


Obsah balenia: -1x drevená tabuľka -10x číslice -10x rôzne tvary -10x drevené kolíky -55x farebné krúžky

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac