Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Rozprašovací mop

Dostupné varianty:
zľava 33 %

Popis



Konečne pomocník, ktorý nestrčíte do upratovacej komory a po čase naň zabudnete! Tento rozprašovací mop uvítate v každej domácnosti! Hlavnou výhodou je, že sa už nebudete musieť zohýbať a žmýkať si handru v špinavej vode, ako to bolo doteraz. Ušetríte tak svoju pokožku a vaše ruky nebudú vysušené zo špinavé vody! Do zásobárne stačí naliať vodu s čistiacim prostriedkom o objeme cca 600 ml, následne na rukoväti aktivujete systém rozprašovania. Navlieknutou handrou z mikrovlákna potom už len pretrite toto miesto a pohodlné umývanie je na svete! Rozprašovacím mopom môžete vytierať aj nasucho. Hnadru z mikrovlákna môžete bez problémov po ukončení práce vyprať.

Určite vás poteší hliníková konštrukcia mopu, pretože sa vám tak bude manipulovať skutočne s ľahkosťou. Následne môžete mop aj vďaka tejto konštrukcii jednoducho rozdeliť a uskladniť, kam potrebujete. Môžete ušetriť priestor vo svojich upratovacích miestnostiach. Zloženie a rozloženie trvá skutočne len pár sekúnd! V neposlednom rade disponuje rozprašovací mop otočnou hlavicou o 360 °, takže sa ľahko dostanete do ťažko dostupných miest!

Inými slovami, tento šikovný pomocník do domácnosti ponúka mnoho výhod, ktoré určite uvítate vo svojom byte alebo v dome!



-Výška mopu: 129 cmRozmer trecej časti: 39 x 11,5 cm -Materiál: ABS, hliník, mikrovlákno -Farba: tyrkysová, sivá -Mop s vlastnou zásobárňou vody, ktorá sa rozprašuje stlačením držadla -Produkt je manuálna upratovacia pomôcka -Hliníková konštrukcia a ľahkosť produktu -Rýchle a efektívne vytieranie nasucho aj namokro - podlahu pokropíte rozprašovačom a umývate podlahu -Pomocou rukoväte aktivujete rozprašovač -Vďaka zásobárni na vodu nepotrebujete vedro a tak nežmýkate handru v špinavej vode -Do zásobárne naplňte vodu či vodu s umývacím prostriedkom - cca 600 ml - Otočná hlavica o 360 ° na vytieranie aj ťažko dostupných miest - Odnímateľná utierka z mikrovlákna - možno prať - Jednoduché zostavenie a ľahké zloženie - po skončení upratovania možno ľahko rozobrať a skladovať

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac