Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Protipožiarna prikrývka FLAMEOVER

Buďte pripravení v prípade núdze tak, že budete mať doma najmenej jednu FLAMEOVER!

Dostupné varianty:
zľava 64 %

Popis

Alarmujúci fakt:  48% všetkých domácich požiarov začína v kuchyni

Mať vo svojej kuchyni prikrývku FLAMEOVER je jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré môžete urobiť pre seba a svoju rodinu. Je to investícia, ktorá môže zachrániť vašu rodinu a ušetriť tisíce na nákladoch na opravu. Budete variť istejšie a pokojnejšie, keď budete vedieť, že ste v prípade núdze pripravení.

Rýchlo pripravená na použitie – FLAMEOVER sa používajú veľmi ľahko, pretože použitie nevyžaduje žiadne formálne školenie a môže ich používať ktokoľvek, či je to dospelý alebo dieťa.

Bezpečne udusené požiare – vyrobené zo sklenených vlákien, testovaných pri zváraní, ktoré vydržia až 550 stupňov Celzia. Nevyžaduje sa žiadna údržba – vždy pripravená na použitie a ako posledná istota: žiadny dátum exspirácie, žiadna možnosť chybného zapálenia, žiadna ročná údržba.Jednoduché čistenie – po použití žiadny neporiadok a ohľaduplné k životnému prostrediu, bez toxických výparov pri vystavení teplu.

Opakovane použiteľná – dostatočne odolná na to, aby sa dala opakovane použiť, ale po použití, prosím, svoju prikrývku skontrolujte. Ak spozorujete akékoľvek poškodenie, kontaktujte nás.Chráni pred smrtiacim teplom – jednou z jej najväčších výhod je, že vám umožňuje uniknúť z ohňa tak, že si ju omotáte okolo tela a bude pôsobiť ako ochrana pri úniku; len sa prikryte protipožiarnou prikrývkou a utekajte na bezpečné miesto. Predtým, ako si nabudúce oblečiete kuchársku zásteru, napadne vás najrýchlejší a najbezpečnejší spôsob, ako zastaviť oheň v kuchyni? Najhoršie na ohni je, aký nepredvídateľný môže byť. V jednom okamihu si myslíte, že máte varenie vo vašej kuchyni pod kontrolou, v ďalšom momente sa oheň šíri na ďalšie materiály a látky, horia steny aj strop. Kedykoľvek máte do činenia s týmto deštruktívnym javom, musíte ho nejako skrotiť, musíte mať nejaký nástroj na jeho hasenie pre prípad, že by vám vykĺzol z rúk a hrozil spálením celého domu. Jednou z takýchto možností sú naše protipožiarne prikrývky FLAMEOVER.

Každý hasič odporúča mať jednu doma!

Jednoduché použitie Požiarnu prikrývku vytiahnite, široko rozprestrite a pomaly položte tak, aby ste zakryli oheň. Je to rýchle, ľahké a môžete rýchlo zabrániť požiaru.

Udusiť oheň Prikrývku jemne položte na oheň, aby ste ho uhasili behom niekoľkých sekúnd! Uistite sa, že sú vaše ruky chránené za prikrývkou.

Vypnite akýkoľvek zdroj tepla Keď budete mať prikrývku zaistenú nad plameňmi, vypnite akýkoľvek zdroj tepla. Tým sa zníži čas potrebný k uduseniu ohňa.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac