Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Nafukovací vak Lazy Bag

Praktické nafúknutie je veľmi jednoduché a ľahké. Rovnako tak aj ako zloženie. Pár mávnutí a máte k dispozícii pohodlné ležanie či sedenie.

Dostupné varianty:
zľava 75 %

Popis

Už so sebou nemusíte vláčiť rozmerné matrace, kempingové stoličky. Táto prenosná výbava bude vaším spoločníkom ako s priateľmi, tak i v súkromí na záhrade. Veľmi ľahko a jednoducho ju zrolujete do kabelky či batohu a tak ju môžete mať vždy so sebou. 

Nemusíte sa ani báť, že by sa prederavil, pretože je vyrobený z trvanlivého materiálu na padáky . Jednou z veľkých výhod je údržba, veľmi ľahko a rýchlo sa čistí. Odpudzuje vodu, takže v lete aj zime nájdete výtečné využitie. Či už na pláži pri mori, kde si na nej môžete ľahnúť alebo v zime pri zimných radovánkach, kedy ju môžete využiť ako kreslo. S nafukovacie pohovkou je odpočinok radosť.

Je ideálny pre rodinné programy, posedenie na záhrade, domáce párty, na kúpalisko atď. Nafukovacia sedačka lazy bag je vhodná pre všetky generácie, lazy vak G21 vytvorí nevšedný zážitok každému kedykoľvek a kdekoľvek.  S novinkou lazy bag budete neprehliadnuteľní a získate také pohodlie, o ktorom ste vždy snívali, je úžasná aj ako posteľ, vankúš alebo ako stoličky

- Hmotnosť: 1,5 kg- Veľkosť: 185,00 x 75,00 x 50,00 cm

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac