Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Čistiaca sonická kefka na tvár XPREEN SONIC

Čistiaca sonická kefka na tvár Xpreen Sonic slúži na odstránenie mejkapu a odumretých kožných buniek.

Dostupné varianty:
zľava 35 %
zľava 35 %

Popis

Sonická kefka výborne prekrví pokožku, vďaka čomu sú bunky lepšie zásobené kyslíkom a živinami. Pri pravidelnom používaní je možné eliminovať výskyt mílií, komedónov i akné.

Čistenie sonickou kefkou na tvár v pohodlí domova je kľúčom k zdravej, krásnej a mladistvej pokožke. Čistenie pleti patrí k najdôležitejším úkonom v rámci starostlivosti o pleť. Mali by ste ho vykonávať večer, pretože pokožku zbaví mejkapu, nečistôt, prebytočného kožného mazu a odumretých kožných buniek, ideálne pre použitie aj ráno. V prípade, že čistenie spojíte s masážou tváre, predídete aj vzniku vrások.

Čistiaca kefka na tvár Xpreen Sonic disponuje tromi úrovňami intenzity čistenia pleti. Mimoriadne jemný režim prevádzky je vhodný pre ľudí s citlivou a suchou pokožkou. K dispozícii je aj čistenie silikónovými výstupkami a inovatívnou pulzáciou X-Sonic. Vďaka tomu je čistiaca sonická kefka na tvár vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Je vyrobená z hypoalergénneho, super mäkkého silikónu.

Čistiaca kefka je produktom 2v1, pretože čistenie je zároveň aj jemnou masážou tváre.

Sonická kefka na tvár disponuje jednoduchým ovládaním v podobe jedného tlačidla, je kompaktná, hygienickejšia ako bežné nylonové čistiace kefky a je odolná voči vode.

Čistiaca sonická kefka na tvár - Parametre:

  • rozmery: 7 x 6,5 cm
  • výkon: 1 W
  • batéria: 200mAh
  • napájanie: 5V / 1A
  • váha: 81,4 g

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac