Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Nabíjacia LED lampa mesiac

Dostupné varianty:
zľava 61 %

Popis

Ak hľadáte skutočne originálny spôsob, ako si presvetliť svoju domácnosť, nabíjacia LED lampa v tvare mesiaca je tou správnou voľbou. Zmenšenina skutočného mesiaca v 3D vyhotovení bude zároveň svietidlom i netradičným doplnkom. Okrem svojej prirodzenej farby dokáže svietiť i ďalšie tri výraznejšie farby. Obľúbia si ju dospelí i deti, ktoré lampu môžu použiť aj ako nočné svetielko. Nabíjacia LED lampa mesiac je praktický a nápaditý doplnok, ktorý dodá každej miestnosti jedinečnú atmosféru.

-Ovládanie dotykom: biele svetlo a 3 farby -Diaľkové ovládanie: 16 farieb, 10 stupňov intenzity a 4 sekvencie -Príkon: 1,5 W -Rozmery: 15 x 18 x 15 cm -Súčasťou je USB kábel na nabíjanie a diaľkové ovládanie (na batérie: 1 x CR2025, súčasťou balenia)



-Vyrobená z plastu -Drevený stojan -3D tvar -Nezohrieva sa a nepáli -Nabíjacia (lítiová batéria: 3,7 V - 500 mAh) -Doba nabíjania: cca 3 h -Výdrž batérie: až 6 h

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac