Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Nabíjacia UV dezinfekčná lampa

Dostupné varianty:
zľava 43 %
zľava 48 %

Popis

Nabíjacia UV dezinfekčná lampa, ktorá pomocou ultrafialového svetla rýchlo a efektívne odstráni baktérie a mikroorganizmy zo všetkých druhov predmetov. Vďaka svojmu kompaktnému a ľahkému dizajnu, ktorý nezaberá miesto, je možné ju ľahko prepravovať a skladovať doma, v kancelárii, na cestách atď. Aby ste ju vždy mali po ruke, keď potrebujete dezinfikovať predmety, a dokonca ju môžete pohodlne nosiť v kabelke. Je ľahko ovládateľná. Na dosiahnutie úplnej dezinfekcie jednoducho zamierite UV LED svetlo na povrch, ktorý chcete dezinfikovať.

Skladacia a prenosná UV dezinfekčná lampa, ktorá pomocou ultrafialového svetla rýchlo a efektívne odstráni baktérie a mikroorganizmy zo všetkých druhov predmetov. Vďaka svojmu kompaktnému a ľahkému dizajnu, ktorý nezaberá miesto, je možné ju ľahko prepravovať a skladovať doma, v kancelárii, na cestách atď., Aby ste ju vždy mali po ruke, keď potrebujete dezinfikovať predmety, a dokonca ju môžete pohodlne nosiť v kabelke. Jednoducho ju umiestnite do vzdialenosti 3 až 5 cm od dezinfikovaného povrchu, pričom povrch skenuje 6 až 8 krát.



-Materiál: ABS -Napätie: 3V -Napájací Zdroj: USB kábel -Ekologicky prijateľné: bez chemických a toxických prísad -Antibakteriálny -Sterilizácia: 99,9 %

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac