Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Škrabka na auto s teplou rukavicou

Dostupné varianty:
zľava 32 %

Popis

Neradi oškrabávate auto od námrazy počas zimy? Keď sa už do toho pustíte, rozčuľuje vás ako vám sneh a námraza padajú na ruky, ktoré si potom od zimy ani necítite? Vyskúšali ste už normálne rukavice, ale po chvíli boli celé premočené? S touto škrabkou s teplou rukavicou vás už sneh ani námraza nemusí trápiť! Vaše auto zbavíte zamrznutého snehu veľmi jednoducho a rýchlo.

Vlastnosti rukavice: Vďaka tomu, že má škrabka dostatočne dlhú rukavicu sa nemusíte obávať, že vám sneh zájde pod rukávy bundy. Špeciálna rukavica je vyrobená z kvalitného nepremokavého silikónu, ktorý je snehu tak odolný, že vaše ruky budú ako v teplej perinke. Navyše je potiahnutá príjemným kožúškom, ktorý príjemne hreje. Na zimu je to celkom nenahraditeľný doplnok!

Vlastnosti škrabky: Škrabka je vyrobená z tvrdého plastu, vďaka ktorému odstránite námrazu zo skiel jednoducho a rýchlo. Škrabka nijako nepoškodí sklá, iba ich zbaví snehu a námrazy tak, aby ste mohli okamžite vyraziť na cestu.

- Materiál škrabky: plast -Materiál rukavice: nepremokavý silikón -Rozmery produktu: 21 x 15,5 cm -Šírka škrabky: 11 cm -škrabka je expedovaná v rôznych farebných prevedeniach podľa skladovej dostupnosti

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac