Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Prenosné podsvietené zrkadlo

Dostupné varianty:
zľava 52 %

Popis

Praktické zrkadlo s dvoma reflexnými plochami a podsvietením by nemalo chýbať v žiadnej modernej kúpeľni. Ideálny sklon zrkadla možno nastaviť veľmi ľahko pomocou kĺbovej nôžky, podsvietenie sa zapína tlačidlom alebo pripojením zrkadla k zdroju energie pomocou USB kábla.

Zrkadlo je obojstranné, z toho jedna strana zrkadla zobrazuje klasicky a druhá s desaťnásobným zväčšením. V podstavci zrkadla je odkladací priestor na kozmetiku. Zrkadlo možno zložiť do úsporných rozmerov, a vďaka tomu je veľmi praktické napríklad so sebou na dovolenku. Obojstranné zrkadlo s podsvietením je veľmi pekný darček pre každú ženu.

-Polomer zrkadla: 16 cm -Polomer základne: 16 cm -Maximálna výška zrkadla: 28,5 cm -Farba: biela -Materiál: plast, sklo -obojstranné zrkadlo -podsvietenie / tlačidlo ON / OFF -Zväčšenie: 10x -Údržba: V prípade potreby umývajte vlhkou handričkou


-Obsah balenia: -1x podsvietené zrkadlo -1x napájací kábel -Napájanie: 4x AA batérie (nie sú súčasťou balenia), alebo USB kábel

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac