Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Zubná náhrada spodná aj vrchná

Dostupné varianty:
zľava 48 %

Popis

vlastnosti: -Vylepšite svoj úsmev doma počas niekoľkých minút. -Jednoduchá montáž. -Veľmi pohodlné. -Technológia extra thinflex minimalizuje narušenie reči.

Pokyny na použitie: -Zuby / obe časti / dajte do šálky horúcej (takmer vriacej) vody na 1 minútu. Vďaka tomu budú flexibilné a pripravené sa prispôsobiť. -Pomocou zrkadla pevne umiestnite umelé zuby na vaše existujúce zuby. Vpredu je pevne pritlačte na svoje zuby a druhú / zadná / časť jemne pritlačte prstami smerom k zadnej časti zubov a podnebiu, aby sa obe časti spojili. -Jemne uvoľnite umelé zuby z úst po 30 sekundách a položte ich do pohára studenej vody, aby sa ochladili. -Materiál pre zuby sa pri vytvrdzovaní zmení na bielu farbu. -Umelé zuby môžete mnohokrát použiť -Poznámka: Nepoužívajte cez rovnátka a korunky.



-Len pre kozmetické účely – nejedzte pri používaní tohto produktu -S umelými zubmi nespite -Univerzálna veľkosť -Materiál: silikónová živica

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac